Κυριακή 4 Μαΐου 2014

O υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Μάκης Παρασκευόπουλος στις επιδείξεις του Ιππικού Ομίλου Ανδραβίδας

«Ελεύθεροι θα πράξουμε το καθήκον μας μέχρι τέλους»

Τις εντυπωσιακές επιδείξεις του Ιππικού Ομίλου Ανδραβίδας παρακολούθησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηλείας Μάκης Παρασκευόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Δυτική Συμπολιτεία» του Θύμιου Σώκου.
Όταν ο συνδυασμός όμως πλησίασε στην εξέδρα του ανοιχτού χώρου των εκδηλώσεων, και αντιλήφθηκε την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής, σύσσωμη, μαζί και με τον βουλευτή Ηλείας Γιώργο Κοντογιάννη, αποχώρησαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν στην απέναντι πλευρά όπου παρακολούθησαν τις επιδείξεις μαζί με το πλήθος.
Η εμφάνιση του κ. Παρασκευόπουλου στο χώρο προκάλεσε τις θετικές αντιδράσεις πλήθους πολιτών αλλά και υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές  που αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία, αποδεικνύοντας τη μεγάλη δυναμική που έχει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στον κάμπο της Ηλείας. Ανάμεσά τους ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Τάκης Λαινάς που έσπευσε να καλωσορίσει τον κ. Παρασκευόπουλο και να του εκφράσει την συμπαράστασή του.
Πολίτες βρέθηκαν στο πλευρό του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας και δήλωσαν τη στήριξή τους, ζητώντας από τον ίδιο και τα μέλη του συνδυασμού να πράξουν τα μέγιστα για την αλλαγή της εικόνας του νομού. «Είμαστε ένας ελεύθερος συνδυασμός που δεν οδηγούμαστε από κανέναν κομματικό μηχανισμό και θα πράξουμε το καθήκον μας μέχρι τέλους» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παραασκεύπουλος. «Η Ηλεία με τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει. Η ανάπτυξη του τόπου είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε ομαδικά και συλλογικά για να επιτύχουμε τους στόχους μας». 
Η εμφάνιση του κ. Παρασκευόπουλου προκάλεσε τις θετικές αντιδράσεις πλήθους πολιτών αλλά και υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές  που αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία.


Τις  εντυπωσιακές επιδείξεις του Ιππικού Ομίλου Ανδραβίδας παρακολούθησε ο κ. Παρασκευόπουλος. 


O υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Μάκης Παρασκευόπουλος δέχτηκε θερμές ευχές για καλή επιτυχία και από τον υποψήφιο δήμαρχο Τάκη Λαϊνά. 


Η εμφάνιση του κ. Παρασκευόπουλου προκάλεσε τις θετικές αντιδράσεις πλήθους πολιτών αλλά και υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές  που αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου