Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Περιοδεία υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλου σε Ζαχάρω, Φιγαλεία και Καλίδονα

Δυναμικά εξαπλώνεται το  ρεύμα της «Δυτικής Συμπολιτείας»

Τόσο στη Ζαχάρω όσο στη Φιγαλεία και την Καλίδονα όπου περιόδευσε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Μάκης Παρασκευόπουλος με τον συνδυασμό του Θύμιου Σώκου «Δυτική Συμπολιτεία», οι κάτοικοι τον καλωσόρισαν με πολύ κολακευτικά σχόλια και ήταν εμφανές το ενδιαφέρον τους για τον συνδυασμό, τις ιδέες που πρεσβεύει και τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα Περιφερειακή Διοίκηση.
«Είστε αξιόλογος και πολύ καλός. Γνωρίζουμε το παρελθόν σας, τις θέσεις και τους αγώνες σας και είμαστε σίγουροι ότι θα παλέψετε για την Ηλεία μας» ήταν τα μηνύματα νίκης και υπεροχής που έλαβε ο κ. Παρασκευόπουλος.
Ο ίδιος απαντούσε λεπτομερώς  σε κάθε ερώτηση που δεχόταν ενώ έκδηλη ήταν η ανησυχία αλλά και η αγανάκτηση των πολιτών για το σχέδιο ανασυγκρότησης των πυρόπληκτων περιοχών που έχει μείνει εδώ και χρόνια στο συρτάρι της εκάστοτε κυβέρνησης.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία τους οι κάτοικοι εξέφρασαν την ελπίδα τους ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός του Θύμιου Σώκου που δεν καθοδηγείται από κανέναν κομματικό μηχανισμό είναι σε θέση να δώσει έντιμη μάχη και προς την σωστή κατεύθυνση για την αξιοποίηση του τόπου. 
Θερμή υποδοχή και μηνύματα εκτίμησης έλαβε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Μάκης Παρασκευόπουλος.




Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι κάτοικοι της Ζαχάρως της Φιγαλείας και της Καλίδονας για τους στόχους του συνδυασμού «Δυτική Συμπολιτεία».

Ευχές για καλή επιτυχία αντάλλαξε ο κ. Παρασκευόπουλος με τους υποψήφιους δημάρχους της Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο και Πανταζή Χρονόπουλο


Προσθήκη λεζάντας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου