Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Περιοδεία υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλο σε Καβάσιλα και Σαβάλια

Με πρωτοβουλίες για τον αγροτικό τομέα

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι στα Καβάσιλα και τα Σαβάλια στον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλο.
Ο κ. Παρασκευόπουλος, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε διάφορες περιοχές του κάμπου της Ηλείας, βρέθηκε στους πολίτες των δύο χωριών προκειμένου να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δυτική συμπολιτεία», τους στόχους που έχει θέσει η παράταξη και να δηλώσει το δυναμικό «παρών» στο πλευρό τους για την επίλυση των σημαντικών και ουσιαστικών προβλημάτων.
Ο κ. Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της παράταξης για τα αγροτικά, κυρίως, ζητήματα, και τους τρόπους ανάπτυξης και ουσιαστικής αναμόρφωσης ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη παραγωγική διαδικασία τους πρωτογενούς τομέα. 
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο καθυστέρησης και ολιγωρίας και πως ο δρόμος της ανάπτυξης θα ανοίξει για όλους μόνο με λήψη πρωτοβουλιών και ευθυνών. «Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι να χάνεται η παραγωγική ικανότητα των ανθρώπων της Ηλείας και των εδαφών της. Η αλλαγή των πολιτικών κατευθύνσεων που μας επιβάλλονται μπορεί να γίνει μόνο με τη συμμετοχή όλων μας και την ανάληψη πρωτοβουλιών». 
Εποικοδομητική συζήτηση, κυρίως για αγροτικά θέματα, είχε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Μάκης Παρασκευόπουλος με κατοίκους στα Καβάσιλα και τα Σαβάλια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου