Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλου στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμαλιάδας

«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι ο πρωτογενής τομέας»

 Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμαλιάδας καθώς και εκπροσώπους παραγωγών της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας με τον συνδυασμό «Δυτική Συμπολιτεία» του Θύμιου Σώκου, Μάκης Παρασκευόπουλος.
Τόσο ο πρόεδρος Ανδρέας Βασιλόπουλος όσο και τα υπόλοιπα μέλη καλωσόρισαν θερμά τον κ. Παρασκευόπουλο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης που τον συνόδευαν και άκουσαν με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τον σχεδιασμό και τη στρατηγική του συνδυασμού για την Περιφέρεια στα αγροτικά θέματα.
«Αυτή η χώρα δεν έχει ελπίδα να σωθεί αν δεν γίνει στροφή στην πρωτογενή τομέα. Οι βασικές και κύριες δυνατότητες του νομού προέρχονται από τη γεωργία, την κτηνοτροφία και τον τουρισμό. Πρέπει να δούμε τις νέες μεθόδους στην αγροτική παραγωγή και προώθηση των προϊόντων. Αυτό είναι το δικό μας πρωταρχικό μέλημα και αυτό πρέπει να είναι και της Περιφέρειας» δήλωσε ο κ. Παρασκευόπουλος.
Σε ερώτηση για το φορολογικό σύστημα που έχει «γονατίσει» τους αγρότες ο κ. Παρασκευόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι ο αγρότης ήταν πάντα ο «αδύναμος κρίκος» γιατί δεν μπόρεσε να οργανωθεί όπως άλλες εργατικές ομάδες. Στο σημείο αυτό τόνισε ότι ο αγρότης θα πρέπει να καταστεί «βιώσιμος», όπως και η επιχείρησή του,  αλλά αυτό επιβάλλεται να γίνει με εκσυγχρονισμό των προϊόντων του ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικά. Κάτι που για να επιτευχθεί θα πρέπει να υπάρξει και εθνικός σχεδιασμός.

Ο κ. Παρασκευόπουλος απευθυνόμενος, με απόλυτη ειλικρίνεια στους εκπροσώπους των αγροτών, εξήγησε για την υποψηφιότητα τόσο τη δική του όσο και όλων των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με την «Δυτική Συμπολιτεία» πως «Δεν έχουμε λόγο να είμαστε κάπου αν αυτά που θέτουμε δεν γίνουν» εισπράττοντας την θερμή ανταπόκριση των συνομιλητών του.
Ο κ. Παρασκευόπουλος με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας Θανάση Αντωνάτο, τον πρόεδρο του κέντρου εξυπηρέτησης αγροτών Βασίλη Ζαχαρόπουλο και τον πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών ν. Ηλείας Θεόδωρο Βασιλόπουλο.


Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των αγροτών από τις απαντήσεις που έδωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μάκης Παρασκευόπουλος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη «Δυτική Συμπολιτεία» για τα μεγάλα αγροτικά θέματα. 



Θερμό καλωσόρισμα στον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλο από τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμαλιάδας Ανδρέα Βασιλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου