Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Περιοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλου στην Αρχαία Ολυμπία, τον Πλάτανο και το Πελόπιο

«Όλοι μαζί για μια νέα Περιφέρεια» 


Με χαμόγελα, θερμές χειραψίες και πολύ κολακευτικά λόγια υποδέχτηκαν τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας με τον συνδυασμό του Θύμιου Σώκου «Δυτική Συμπολιτεία» Μάκη Παρασκευόπουλο, κάτοικοι και επαγγελματίες στην Αρχαία Ολυμπία, τον Πλάτανο και το Πελόπιο.
Ο κ. Παρασκευόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού επισκέφτηκε τα καταστήματα της Αρχαίας Ολυμπίας συνομίλησε με επαγγελματίες για θέματα που αφορούν τη δραστηριότητά τους, και ανέπτυξε τη στρατηγική παρέμβαση της παράταξης για τον τουρισμό και την αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής.

«Θέλουμε και θα γίνουμε αποτελεσματικοί»

Ιδιαίτερα θερμή ήταν και η υποδοχή των κατοίκων στον Πλάτανο και το Πελόπιο. Αρκετοί μάλιστα ήταν εκείνοι που επιβράβευσαν τον κ. Παρασκευόπουλο για την παρέμβασή του, στην συγκέντρωση του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη, αναφορικά με την Ολυμπία οδό. Ο κ. Παρασκευόπουλος εξέφρασε για άλλη μια φορά στους κατοίκους τις θέσεις του για το σημαντικό αυτό έργο, διατήρησε τις επιφυλάξεις του για την υλοποίησή του και δήλωσε ότι ο οδικός άξονας παραμένει «τυφλός» αφού ο δρόμος θα σταματάει στο Βούναργο.
«Οι ευθύνες είναι όλων μας, αλλά δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν άλλο» τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος.
Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν επαγγελματίες και κάτοικοι της Αρχαίας Ολυμπίας στον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλο.



Από την περιοδεία του κ. Παρασκευόπουλου στην Αρχαία Ολυμπία. 


Από την περιοδεία του κ. Παρασκευόπουλου στον Πλάτανο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου