Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Περιοδεία νίκης του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλου στα Λεχαινά.

«Εσένα θα ψηφίσουμε»

Μηνύματα νίκης και απεριόριστης εκτίμησης έστειλαν οι κάτοικοι των Λεχαινών στον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλο με τον συνδυασμό του Θύμιου Σώκου «Δυτική Συμπολιτεία».
«Θα σε ψηφίσουμε γιατί είσαι ΕΣΥ. Σε παραδέχονται όλοι, αριστεροί και δεξιοί γιατί είσαι έντιμος», ήταν μερικά από τα σχόλια απλών, καθημερινών πολιτών που συνάντησε ο κ. Παρασκευόπουλος στην περιοδεία του στα Λεχαινά, αποδεικνύοντας περίτρανα την ολοένα αυξανόμενη δυναμική που έχει ο ίδιος και ο συνδυασμός στον κάμπο της Ηλείας.
Ο κ. Παρασκευόπουλος έγινε αποδέκτης της αγάπης των πολιτών στα Λεχαινά, συνομίλησε μαζί τους και αφουγκράστηκε την ανησυχία της κοινωνίας όχι μόνο για τα καθημερινά τους προβλήματα αλλά κυρίως για τα μεγάλα ζητήματα που θίγουν το νομό και η Περιφέρεια καλείται να έχει τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο. «Είμαστε εδώ και δίνουμε τον αγώνα μας για κάτι καινούργιο. Θα νικήσουμε και θα είμαστε αποτελεσματικοί» απάντησε ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Είσαι ο καλύτερος» έλεγαν αυθόρμητα οι κάτοικοι των Λεχαινών στον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Μάκη Παρασκευόπουλο.


Πολύ θερμή υποδοχή είχε από τους κατοίκους των Λεχαινών ο κ. Παρασκευόπουλος. Όπου βρέθηκε οι απλοί πολίτες ήθελαν να συνομιλήσουν μαζί του και να ανταλλάξουν απόψεις.



Ευχές για καλή επιτυχία αντάλλαξε ο κ. Παρασκευόπουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Λεχαινών Ναμπίλ Μοράντ όπως και με τη σύζυγο του επίσης υποψηφίου δημάρχου Τάκη Λαϊνά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου